11 Ocak 2016 Pazartesi

CAM BALKON PERDELERİ

Cam balkonlar için plise perde modelleri.

Son yıllarda daha çok oturma alanı elde etmek, ses ve ısı yalıtımı sağlamak gibi nedenlerden, balkonlar cam sistemleri ile kapatılarak eve dâhil edilmektedir. Genellikle katlanabilir cam sistemleri kullanılmaktadır. Bu sistemler, istenildiğinde, camları bir araya toplayarak balkonun tekrar açık hale gelmesini sağlar. Balkonların kapatılması yeni ve pratik perde ihtiyaçlarını da beraberinde getirmiştir.


Kapalı balkonların iç sıcaklıkları, camların güneş ışıklarını toplama özelliklerinden dolayı yükselir. Buna önlem olarak çeşitli perde sistemleri ile perde açıları, güneşin durumuna göre ayarlanarak, içeri istenildiği kadar ışığın girmesi sağlanır. Balkon perdelerinde en çok plise perde sistemleri kullanılmaktadır. 

Bu ürünlerle beraber balkonlar sadece yazın zaman geçirilecek mekanlar olmaktan çıkmıştır. Hem yağışı hemde soğuğu içeriye almayan cam balkon perdeleri hanımların vazgeçemeyeceği perde modeli olmaya aday bir üründür. Kış bahçelerinde de artık stor ve zebranın tahtını çoktan salladı bile. Kolay kullanımı ve rahat temizliği sayesinde bu perdeleri artık çok sık göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder