27 Kasım 2018 Salı

Ataşehir Deluxia Suites Perde Hizmeti

Ataşehir Deluxia Suites Perde Hizmeti


Firmamızda bulunan stor perde kumaşları ham kumaş değildir. İçinde apre kumaşlar mevcuttur. Apre; sertleştirici ve kırılganlığı önleyici özelliğe sahiptir. Sertleşen kumaş stor perde kumaşı haline gelmektedir. Bu sertleşmenin amacı stor kumaşın mekanizma borusuna rulo şeklinde sararken sağa sola kaymasını önlemektir. Bu şekilde ayrıca kumaşın kenarındaki kırılmanın ve tiftiklenmenin de önüne geçilmektedir. Genel olarak müşterilerimiz tereddüt halinde kaldığında bu kumaşları önermekteyiz. Ataşehir'de deluxia Suites perde hizmetleri sunan firmamızı arayarak ölçü aldırabilir ve fiyat talebinde bulunabilirsiniz.
Firmamızda isteğe göre apre işleminde kumaş üzerine, pvc akrilik, yanmazlık, anti-bakteriyel ve sim gibi opsiyonel özellikler de kaplanabilmektedir.
Stor perde uygulamalarını tavana, duvara veya doğrama üzerine monte ediyoruz. Montaj yapılacak zemine özellikle dikkat etmek gerekir. Eğer zemin alçıpan ise kesinlikle alçının iç kısmına saç profil yapılması gerekir. Bu konuda müşterilerimizi bilgilendiriyoruz. Sonrada ekstra ücret talebinde bulunmuyoruz. Hareketli ya da eğimli olan camlarda ise çelik tel veya paslanmaz çubukla sistemin montajını tamamlıyoruz.
Deluxia Suites Perde Zebra Perde
Zebra perde sistemleri gece ve gündüz kullanılabilen perde çeşididir. Günümüzde en çok tercih edilen perde çeşidi zebra perdedir. Evlerde, iş yerlerinde ve ofislerde oldukça yaygın kullanım alanına sahiptir. Zebra perde modellerine ve renklerine firmamızın internet sitesinden ulaşabilirsiniz. En kaliteli kumaşlardan üretilmektedir. Ayrıca siz değerli müşterilerimize profesyonel işçilikle hazırlanmış deluxia Suites perde olan modelleri en uygun fiyatlarla sunmaktayız.
Zebra perde modeli stor perde grubunda bulunan, çizgili olan perde modelidir. Kaliteli kumaşlar ile evlerinize hayat veren bir firmayız. Zebra perdeler kullanımda oldukça kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca şık duruşu da diğer bir tercih sebebidir. Zebra perde modeli müşterilerimizi hem maddi hem fazla uğraş külfetinden kurtarmaktadır. Bu perdeler kalın ve çift yönlü oluşudur. Yeri geldiğinde tül yeri geldiğinde tek başına bir perde modelidir. Bu sebeple çok kullanışlıdır. Mutfaklarda, teraslarda, odalarda ya da balkonlarda deluxia Suites perde kullanılabilmektedir.
Deluxia Suites Perde Jaluzi Perde
Jaluzi perde modelleri içinde pek çok renk ve desen seçenekleri mevcuttur. Dilediğiniz modele karar vermenizden sonra ölçü ve renk seçiminizi yapıp perdelerinizi satın alabilirsiniz. Online siparişinizde ahşap jaluzi perdelerde kargo ücretsizdir. Ayrıca kapıda ödeme seçeneği de geçerlidir. Dilerseniz peşin fiyatına 9 taksit imkanımız da vardır. Daha fazla bilgi için tıklayınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder