12 Haziran 2019 Çarşamba

Mahremiyetinizi Koruyan Üsküdar Perdeci Modelleri



Perde ev ve iş yerlerinde mahremiyeti gerçekleştiren eşyalardır. Aynı zamanda kullanılan malzeme ve işçilik ile de estetik bir görünüm elde edilmektedir. Üsküdar perde geniş ürün çeşitliliği ile sizlere her türlü perde alanında hizmetler sunmaktadır. Üsküdar perde müşteri memnuniyetini ticari kazançtan üstün tutan bir iş anlayışı ile çalışmaktadır.

Her türlü perde çeşitleri ile evlerinizi ve iş yerlerini süsleyen Üsküdar perde aşağıdaki perde çeşitlerinin imalatı ve montajı ile hizmet vermektedir.

Üsküdar Zebra Stor Perde

Aşağı yukarı hareket sistemi ile belli kalıplar üzerine monte edilerek çalışan Üsküdar zebra stor perde kullanılan malzemeler ile dışarıdan güneş geçirgenliğini en aza indirmektedir. Böylelikle içeriye huzurlu bir ortam imkanı sunmaktadır. Ayrıca zebrayı andıran çizgileri ile estetik bir görüntü sunmaktadır.

Stor Perde Jaluzi Perde

Son dönemlerde oldukça popüler olan Üsküdar stor perde jaluzi perde belli kalıplar üzerine kurulan çizgisel malzemelerin bütünüyle oluşur. Teknolojik imkanlarla birlikte kolaylıkla kullanma ortamı sunan jaluzi perde her türlü mekana zahmetsizce monte edilmektedir. Üsküdar Jaluzi perde aynı zamanda Üsküdar dikey perde ile aynı formdadır.

Tül Perde

Başta evlerde kullanılan Üsküdar tül perde pamuk veya polyesterden üretilir. Gayet hafif, zarif ve şık olan bu perdeler her türlü desen ve modeller ile tercihlere sunulmuştur.

Dikey Perde

Jaluzi perdeler tarzı sistemlerle üretilen bu perdeler çok büyük camlarda dahi özel boyutlarda üretilerek ihtiyacı karşılamaktadır. Aşağı yukarı hareketlerle ip yardımı ile açılıp kapanma özelliğine sahiptir. Uygulanan mekanı estetik bir görünüme kavuşturacaktır. Genellikle ofislerde tercih edilirken son zamanda evlerde de tercih edilmektedir. Perde modellerini incelemek için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder