8 Ocak 2018 Pazartesi

Kaliteli Perde Çeşitleri

Kaliteli Perde Çeşitleri

Kumaş perde kültürünün yavaş yavaş kalkmaya başladığı günümüzde, pahalı sabunlara para vermekten bıkan ev hanımları için stor perdeler en iyi tercihtir. Zebra, stor, jaluzi ve dikey perde çeşitleri konusunda en iyi hizmeti amaçlayan Armoni, perde çeşitleri, istediğiniz mükemmel çözümleri sunmaktadır. İki yılda bir temizlenen ve normal bir leke çıkarıcı ile rahatlıkla temizlenen yeni nesil perdeler, kuru temizlemeye de verilebilir. Kumaş perdeler gibi ayda bir veya iki ayda bir temizlenme ihtiyacı hissetmez. Beyazlatıcılar ve pahalı temizlik maddeleri, Zebra, stor, jaluzi ve dikey perde çeşitleriyle tarih olmuştur.
En İyi Hizmet Anlayışı
Simli, desenli, düz, karartma, screen, polyester ve pliseli gibi modellerle hizmet veren Armoni perde, her mekana özel tasarımları üretmektedir. Zebra perde çeşitleri, tercih sıralamasında üst sıralarda yer almaktadır. İki renkli olan ve etkileyici tasarımlarıyla, göz kamaştırıcı baskı seçenekleriyle, mükemmel ve etkili çözümler sizleri beklemektedir. İki renk özelliğindeki bu perdelerin kullanımı da çok pratiktir. Mesela, iki renk üst üste geldiği zaman, dışarıyı rahatlıkla görebilirsiniz. Farklı renkler üst üste gelince, dışarıyı göremiyorsunuz, perde kapanmış oluyor. Bu işlemi yan taraftaki ipi hafifçe çekerek gerçekleştiriyorsunuz. Direğe çekilen bayrak gibi, yan taraftaki ipi çektiğinizde, perde tamamen toplanmaktadır. İki ipten biri perdeyi tamamen toplarken, diğer ip ise perdenin açılıp kapanmasını sağlamaktadır.
Dekorasyon Çalışmaları

Salonunuzun mükemmel bir görünüme sahip olması için, mobilya, halı ve perde üçgenini uyumlu seçmelisiniz. Duvar kağıdının seçimi de yine bu üç unsura göre tercih edilmelidir. Renk uyumu kategorisinde, desen ve renk seçiminin birinci sınıf olması, etkileyici bir salon tasarımı için oldukça önemlidir. Müşteri memnuniyeti ile çalışan Armoni Perde, garantili özellikleriyle, yıllarca rahat kullanabileceğiniz perdeler üretmektedir. Servis hizmetini de sunan Armoni Perde, kullanışlı perde seçeneklerini sizler için özel olarak tasarlamaya devam etmektedir. Eski perde çeşitlerine göre kullanım özellikleri daha iyi olan bu perdeleri, yeni ve etkileyici modelleriyle tercih edebilirsiniz. Fonksiyonel özellikleriyle perde anlayışını tamamen değiştiren bu etkileyici ürünleri, uygun fiyatlara alabilirsiniz. Yüzlerce renk ve model çeşitlerini, en uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder