2 Ocak 2018 Salı

Stor Perdeler Nasıl Takılır? Nasıl Çıkarılır?

Stor Perdeler Nasıl Takılır? Nasıl Çıkarılır?

Hem şık hem de kullanımı pratik perdeler grubunda yer alan stor perde çok fazla tercih edilmektedir. Son yıllarda tül perdelerin yerini alan bu perde çeşidi mekanizmalıdır. Bu sayede kullanımı çok kolaydır. Ev dekorasyonu konusun çok önemli unsurlar arasında yer almaktadır. Pek çok ev sahibinin tercihi olmaktadır. Çok şık bir duruşa sahip olması ve temizliğinin çok kolay olması mekanizmalı perde kullanımının daha yaygın olmasını sağlamaktadır. Sık sık yıkama gerektirmeyen bu perdeler modern bir duruşa da sahiptir. Yeni evlenecek olan çiftlerin ev önceden evlenmiş olan çiftlerin en doğru tercihi bu perdelerden yana olmaktadır. Çok çeşitli kumaşlardan üretimi yapılan bu perdelerin en çok polyester kumaştan üretilenleri tercih edilmektedir. Apre işlemi ile kumaş sertleştirilerek hava alması engellenir ve uzun ömürlü olarak kullanılması sağlanır.
Stor Perdeler Nasıl Takılır? Nasıl Çıkarılır?
Tül perdelerin pabucunun dama atılmasını sağlayan stor perde deneyimli ve tecrübeli kişiler tarafından monte edilir. Takılıp çıkartılması her ne kadar zahmetli gibi görünse de bu tür perdelerin kullanımı daha keyifli olmaktadır. Sık sık perdenin temizlenmesine gerek olmaması nedeni ile takma çıkarma işlemleri de zor olmamaktadır. Takılacağı yere göre stor perdenin montajı farklılık gösterebilir. Kornişe yerleştirilen perdelerin kullanımı daha sağlıklı olmaktadır. Şık pencere ve ev dekorasyonları için tercih edilen bu perdelerin dikkatli bir şekilde takılması ve çıkartılması gerekmektedir.
Stor Perdelerin Faydaları Nelerdir?
Takılması ve temizliği son derece kolay olan stor perde toz ve kir tutmaz. Desen ve renk çeşitliliği açısından çok fazla model bulunmaktadır. Klasik perdeleri aratmayacak kadar işlevseldir. Görsellik açısından da oldukça estetiktir. Her renk ve her modelden bulabileceğiniz perdeler mobilyalarınıza estetik bir hava katmaktadır. Perde de bulunan zincir sayesinde kolayca açıp kapatmak mümkündür. Gündüz ve gece modu ile güneşlik ve tül moduna geçirmek mümkündür. Tasarım açısından şık bir ortam sunarak ev dekorasyonunda yaşam alanınızın ferah olmasını sağlamaktadır. Klasik perdeler gibi sık sık yıkama işleminin yapılmasına gerek yoktur. Mekanların ihtiyacı olan perdeler mekanizmalı perdeler olması nedeni ile bambaşka bir hava kazandırmak mümkündür.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder