7 Mart 2018 Çarşamba

Ekonomik Ve Kullanışlı Perdeler

Ekonomik Ve Kullanışlı Perdeler


Perdelerin kirlenmesinin birçok sebebi vardır. Kumaş perdeler, çok sık kirlenir ve bu perdelerin temizlenmesi, ütülenmesi ve tekrar düğmelerinin takılması oldukça eziyetlidir. Stor perde çeşitlerinde ise bu işlemlerin hiç biri yoktur. Kir tutmamasının nedeni ise, bu perdelerin yüzeyinin tamamen özel bir madde ile kaplı olmasıdır. Bu yüzey kir tutmamaktadır. Kolay yıkanmaktadır ve pratik bir şekilde temizlenmektedir. Perdenin montajı, kullanımı ve temizlenmesi çok çok kolaydır. Bu yönünden dolayı, özellikle ev hanımları tarafından büyük bir ilgi görmüştür.
Yeni Gözde Perdeniz
Ev hanımlarının gözdesi olan ve onların zamanını ve parasını kendisine bırakan stor perde seçenekleri, sağ kısmında bulunan özel ip sayesinde açılıp kapanmaktadır. Tek hareketle açılan ve tek hareketle kapanan bu perdelerin kullanımı çok kolaydır. Eski perdeler gibi kornişe takılma, perdenin düğmelerinin çıkması veya perdenin tamamen kenardan çıkması gibi sorunları meydana getirmemektedir. Renk özellikleri bakımından çok çeşitli olan renkli, simli ve resimli modelleriyle binlerce çeşidi olan bu perdeler, bütün dekor çalışmalarıyla ailevi bir bütünlük meydana getirmektedir. Halı, duvar ve mobilya renk uyumu özelliklerine sahip bu ürünlerle, hayatımızın mükemmel mekanlarını oluşturabilirsiniz.
Ekonomik ve Kullanışlı
Ekonomik fiyatı ve pratik kullanım özellikleriyle, güneşlik, karartma ve standart perde kategorisinde satışa sunulan ürün, oldukça kaliteli ve kullanışlı özelliklere sahiptir. Günümüzün en önemli sorunlarından biri olan dekor çalışmaları, uyumlu ürünlerle daha mükemmel sonuçlar vermektedir. Firmamız, dekoratif özellikleriyle tercih edilen mükemmel dekor çalışmalarında kullanılabilecek stor perde çeşitlerini sunmaktadır. Pencerenizin ölçüsüne göre tasarlanan bu perdeler, pencerenin üst çıkıntısına montajlanmaktadır.
Perdenin takıldığı parça, bu üst kısma düzgün bir şekilde montajlandığı zaman, perde çok daha düzgün bir hale gelmektedir. Perdelerdeki renk seçenekleri, estetik ve zarif görünüm, bu yeni ürünlerde de bulunmaktadır. Yeni ve etkili perde kategorisinin en popüler üyesi olan bu ürünler, kargo seçenekleriyle evinize gelmektedir. Yeni gelin olanların çeyizinde bulunması gereken bu ürün, evini baştan sona yenileyenlerin de en çok tercih ettiği perde ürünleri içerisinde yer almaktadır. Güneşe karşı odanızı koruyan bu ürünler, yakıcı sıcağa karşı dayanıklı ve uzun ömürlü özelliklere sahip bir üründür.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder