20 Mart 2018 Salı

Montajı Ve Kullanımı Kolay Perdeler

Montajı Ve Kullanımı Kolay Perdeler


Etkili tasarım seçenekleriyle değerlendirilen, yeni gelinlerin ve modern ofis tasarımı düşünen patronların tercihi stor perde, web sayfamızda sizleri beklemektedir. Perdede lider hale gelen bu ürünlere olan ilgi artmaktadır. Geleceğin perde anlayışı olan bu perdeler, eski zahmetli ve pahalı perdelerin yerini almaya başladı. Ev hanımlarının işini kolaylaştıran ve ev bütçesine ciddi katkı sağlayan bu ürünler, renk, tasarım ve boyut bakımından farklılık arz etmektedir. Temizlenmesi çok kolaydır ve çok büyük bir emek istemez.
Zemini yıkamaya elverişli bütün mekanlarda, süngerle temizlenebilir. Biraz sabunla ovalamak yeterli. Kenar kısımları da fazla yıpratmamak gerekir. Rulosunu bozmadan açıp temizlemelisiniz. Daha sonra durulama bitince kuruması için pencereye tekrar asabilirsiniz. Ütülemeye ve kornişe ihtiyaç duymaz. Pencerenizin üst çıkıntı kısmına takılabilir. Bu özelliği ile, oldukça pratik ve etkili özelliklere sahiptir.
Evinizin Havasını Değiştirin
Devir ekonomi devri ve pratik çözümlerin popüler olduğu bir devirdir. Zaman çok değerli hale geldi ve hiç kimsenin boşa gidecek bir dakikası bile yoktur. Stor perde ile saatler süren temizlik işlemlerine, ütülemelere ve pahalı kumaş perdelere elveda diyebilirsiniz. Zamandan, paradan ve emekten tasarruf sağlayan, ekonomik fiyat özelliklerine sahip bu perdelerle, evinizin havasını değiştirin. Evinizin, ofisinizin veya toplantı salonlarınızın yapısına uygun seçeneklerle, ferah ortamlar oluşturun. Sıcak ve soğuk havanın bozucu etkilerine karşı dayanıklı olan bu ürünler, kullanımı da oldukça sağlamdır. Kibar bir şekilde açılan ve kapanan ürünlerimiz, dünyanın en pratik perde seçenekleri kategorisinde değerlendirilmektedir.
Masrafsız Perde
Güneşin zararlı ışınları, şiddetli sıcak ve bunaltıcı hava, pencerelerin açılmasına neden olur. Pencere gibi pratik açılan stor perde seçenekleri, kolaylıkla açılmaktadır ve kapanmaktadır. Temiz kalma özelliğine sahip bu perdeler, yeni nesil perde seçeneklerinin en önemli modelleri arasında yer almaktadır. Çamaşır suyu, temizlik maddeleri ve daha birçok temizlik ürünü, eski perdeler için aldığımız ve bize pahalıya mal olan temizlik maddeleridir. Kuruluşumuz, bütün bu zahmetlerden ve masraflardan kurtaracak perde modellerini satışa sunmaktadır. Uygun fiyat, işlevsel kolaylık, dayanıklı malzeme ve kir tutmayan yüzey, ürünlerimizin ortak özellikleri içerisinde yer almaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder