25 Haziran 2018 Pazartesi

Hazır Stor Perde Fiyatları

Hazır Stor Perde Fiyatları


Kullanım amacı olarak ilk başlarda güneşlik olarak kullanılması için tasarlanan stor perdeler zaman ilerledikçe birçok farklı modelleriyle dekorasyon alanında büyük önem kazanmıştır. Düz bir şekilde hazırlanan storlar düz bir silindir üzerine konulur ve silindirde hareket eder. Perde üzerine yapılan pililer ile toplanarak ya da büzgülü şekilde toplanarak hazırlanır. Bu perdeler tek başına kullanılabildiği gibi dekor perde olarak da kolay bir şekilde kullanılabilir.
Tüm pencerelere uygulaması mümkün olup, uyum sağlamaktadır. Dar olan pencerelerle uzun pencerelerde kullanımı açısında daha kolay bir hal almıştır. Bu pencerelere uygulaması da oldukça kolaydır. Hazır hale gelen perdeler satışa hazırdır. Hazır stor perde fiyatları ile ilgili ölçüye göre değişkenlik göstermektedir. Hazır stor perde olarak üretilen bu perdeler hazır stor perde fiyatları belirlemede kullanılan malzemeye ve ölçüye göre belirlenmektedir. Fiyatları ölçüye göre değişse de kaliteli bir stor perde kullanılan malzemeden dolayı farklılık göstermektedir. Bu durum da açık bir şekilde kalite farkını ortaya koyduğunun gösterir.
Hazır Stor Perde Kullanım Alanları
Kullanım alanları açısından birçok farklı amaçlar için kullanılan perdeler tüm camlarda kullanımı uygundur. Özellikle ofislerde kullanılan stor perdeler bu özelliğini zaman içerisinde evlere de taşımıştır. Zamanla kullanım alanları genişleyerek dekor ürünleri arasında yerini almıştır. Farklı tasarımları ile hazır hale getirilen ve standart olan hazır stor perde fiyatları açısından ekonomik olarak kendini göstermektedir. Her açıdan kolaylıklar sunan bu perde taşınma esnasında zorluk çekilmeden basit bir şekilde sökülüp yeni eve monte etmesi açısından kolay bir durum olarak görülmektedir. Aynı zamanda tül perde ile beraber kullanılma olanağı sunması sayesinde kişiye has özellikleri ile uyumlu bir görüntü sağlamak mümkündür.
Stor Perde Özellikleri
Yanmaz ve alev almaz.
Işık kontrolü sağlar.
Kir tutmayan özelliği ile kolay bir şekilde yıkanma olanağı sağlar
Dışarısı rahat bir şekilde görülebilir, fakat içerisi dışarıdan görünmez.
Güneşin zararlı ışınlarını kesme özelliğine sahiptir.
Mekanizmaları zincirli, uzaktan kumandalı ve manuel olarak uygulanması mümkündür.
Kurulumu kolay olup, kısa sürede kurulum tamamlanır.
Kullanım alanında isteğe bağlı olarak kontrol edilebilme özelliğine sahiptir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder