24 Ekim 2017 Salı

Zebra Perde Ve Şık Görünüm

Zebra Perde Ve Şık Görünüm
PERDE ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?
Perde sistemleri arasında günümüzde en çok tercih edilen zebra ve stor perdeler eve değişiklik katmaktadır. Perde seçiminde kumaşı ve kullanımının kolay ve rahat olması oldukça önemlidir. Göz zevki ve mobilyaya uygun renklerde zebra perde modelleri sayesinde evi farklı göstermektedir. Mekanik olduğu kadar kullanımı rahat ve kolay hareket etmesi en önemli konulardan biridir. Çeşitleri oldukça fazla olan perdelerin tül ve güneşlik olarak kullanılması ev sahiplerini masraftan kurtarmaktadır. Dekorasyona önem veren insanların çoğu modern görünümüne dikkat etmektedir. Çizgili desenleri sayesinde şık duruşu ve çeşitlerinin sınırsız olması rengine ve modeline göre katlanarak toplanması rahat kullanımı yüzünden hanımlar tarafından tercih edilmektedir.
PERDE MODEL VE SEÇİMİ NASIL YAPILMALIDIR?
Zarif ve kullanışlı olduğu kadar çok sayıda renk ve desen kullanacağınız alana göre değişen modelleri bulmak mümkündür. Artık perde tül kullanmak yerine zebra perde sistemleri sayesinde temizlenmesi kolay kumaş ve kalitesine göre fiyatları değişmektedir. Perdenin aşağı ve yukarı doğru hareket etmesi güneş ışığını göstermemesi özel kumandası sayesinde hayatı kolaylaştırmaktadır. Yatak odası için daha çok çiçekli ve açık renkler tercih edilirken çocuk odası canlı renklerle mükemmel uyum sağlamaktadır. Bütün gününü mutfakta geçiren bayanların tercihi genelde mutfağa uygun resimler ve desenlerle farklı bir konum ortaya çıkmaktadır. Zevkle geçireceğiniz mutfakta sevdiklerinize güzel ikramlar hazırlayabilirsiniz.
ZEBRA PERDENİN AVANTAJLARI VE DEKORASYONDA ÖNEMİ NEDİR?
Dekorasyon seçimlerinde evin içini değiştirmek için farklı kumaşlardan hazırlanan perdelerin tek perde olma özelliği sayesinde pratik ve kolaylığı yüzünden zebra perde alınmaktadır. Düz olduğu gibi çiçekli modelleri de en çok satılanlar arasında yer almaktadır. Kaliteli ürün olması uzun ömürlü olduğunun göstergesidir. Canlı, hareketli ve baskı modelleri ile hayatın bir parçası haline gelen perdelerin evin mobilyalarına uyumu tartışılmaz bir hal almaktadır. Sağlık açısından zararlı olmaması özellikle anne adaylarının dikkat ettiği konulardan biridir. Dekorasyon konusunda sizin tarzınıza ve stilinize uygun renklerle dekoratif bir görünüme bürünmesi ev halkını mutlu etmektedir. Her bütçeye uygun fiyatları  desen, kumaşın kalitesi üretimine göre değişmektedir. Stor perdeler hakkında bilgiler almak için tıklayınız.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder