31 Ekim 2017 Salı

Zebra Perde Özellikleri Ve Avantajları

Zebra Perde Özellikleri Ve Avantajları

Polyester iplikten imal edilen bir kumaş yapısına sahip tül veya güneşlik şeklinde kullanılabilen görüntü olarak andırması nedeniyle bu ad verilen bir tür stor perdedir. Estetik görünümlü zebra perde çeşitleri gece ve gündüz kullanımı olarak her iki türe de uygundur.
Kullanım alanları; mekanik aksamlı estetik bu perdeler evlerin salonlarını, atak odasını, çalışma odasını süslemek de estetik bir görünüm kazandırmaktadır. İşyerlerinde ve çalışma ofislerinde seçilecek perde modelleri ile açık ton kumaş renkleri ile dekor aksesuarı olarak baş göstermektedir.
Çizgili Store Perdenin Özellikleri
Polyester kumaştan yapılmış iki kat sisteme sahip, bir katmanı koyu dokuma diğer katmanı sade olacak şekilde yapılmaktadır. Bu sayede mekanik aksamı sayesinde ister ışığın ortama girmesine izin verilerek loş bir ortam yaratmak isterseniz de sıcak günlerde tamamen kapatarak ortamı güneşin ısısından koruyabilirsiniz. Ağırlıklı olarak 80% oranında güneş ışığının geçmesine engel olunmaz. Özel olarak seçilecek kumaşlarla 100% ışığın ortam gelmesi de engellenebilmektedir.
Çizgili bu store perdeleri, ince veya kalın kumaştan yapılması, desenli ya da düz olması çeşitli renklerde yapılması kullanıcının isteğine bağlı olmakta ve ev dekorasyonundaki mobilyalarla ahenk içerisinde olması sağlanmaktadır. Kumaş desenlerindeki moda trendi bu tür perdeleri de etkilemektedir. Jakarlı, baskı desenli, brodeli, bambu zebra perde modelleri evlere şıklık ve modern bir hava katmada etkili bir aksesuar olmaktadır.
Çizgili Store Perdenin Faydaları
Çizgili stor perde olan zebra perde kullanmak özellikle ev işleriyle uğraşan bayanlara büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Kumaş yapısının polyester maddesinden oluşması sadece bir bez yardımı ile silinerek temizlenmesi avantajını beraberinde getirmektedir. Hem güneşlik, hem de tül perdenin aynı perdede birleşmiş olması iki perdenin neden olduğu mali külfetleri ortadan kaldırmaktadır. Mekanik mekanizması ile açılıp kapanması ya da tül perde görevinde kullanılması zincir vasıtasıyla gerçekleşmekte ve kullanıcılara pratiklik kazandırmaktadır. Diğer bir avantaj olarak normal perdelerin temizlenmesi yıkama sonrasında ütüleme ve takılması aşamalarından geçmektedir. Çizgili bu perdeler için ise yapısı gereği yıkanması ve ütülenmesi sorunu ile karşılaşılmamaktadır. Bu durum ise ev hanımlarına hem zaman hem de maddi kazanç sağlamaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder