22 Nisan 2018 Pazar

İthal Perde Özellikleri Ve Kullanım Avantajları

İthal Perde  Özellikleri Ve Kullanım Avantajları 


Adını zebra hayvanının desenli sırt çizgilerinden alan zebra perde birçok çeşide de ev sahipliği yapmaktadır. Önceleri düz desenli ve tek olarak beyaz renkli üretilen bu ithal perdeler zaman geçtikçe birçok farklı tasarımın odağında üretilmektedir. Piyasada bulunan iki farklı türde ithal perde bulunmaktadır. Bunlar ekonomik ve lüks kaliteli olarak ikiye ayrılmaktadır. Ekonomik modeller genellikle düz bir şerit halinde tek rengin hakim olduğu ve her bütçeye uygun olan perdelerdir. Evlerin ve iş yerlerinin birçok penceresinde çok uygun fiyatlara satın alınarak kullanılmaktadır.
Lüks ve kaliteli modeller ise zengin içeriklere ve tasarım noktalarına sahiptir. Örneğin son yıllarda boncuklu ithal perdeler üretilmeye başlanmıştır. Bunların uç noktalarının her birinde farklı renklere sahip olan boncuklar dizilidir. Pliseli olan modeller de özellikle misafir ağırlanan yerlerde ilgi odağı halinde kullanılmaktadır. Evlerinde ve çalışma ortamlarında dantelli modeller görmek isteyen kişiler için de dantelli modeller geliştirilerek piyasaya sürülmektedir.
Bu ürünlerin bir diğer çeşidini ise çift mekanizma sistemi oluşturmaktadır. Ekonomik modeller tek mekanizmalı iken boncuklu ve dantelli lüks ve kalite içerikli perdeler ise çift mekanizmaları ile kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Dijital baskıların da sıklıkla kullanıldığı bu perde ürünleri bu özellikleri ile de doğa, orman, deniz gibi doğa unsurlarını evlerinde yansıtmak isteyen kullanıcılara alternatif seçenekler sunmaktadır.
İthal Perde Özellikleri
Gündüz tül olarak kullanılabilen zebra perde ürünleri bu özellikleri ile ışık geçirgenliği sağlamaktadır. Günün doğal ışığından en natural şekilde faydalanılmasını sağlayan aralıklı bir sisteme sahiptir. Bu aralıklar istenilen ölçüde arttırılıp azaltılmaktadır. Bununla birlikte akşam karanlığından sonra tamamen kapatılarak tam bir perde donanıma sahip olmaktadır. Piyasa içerisinde en fazla çeşide sahip olan perde türüdür.
İthal Perde Kullanım Avantajları
Gündüz ve gece ayrı ürünler olarak kullanılabilen zebra perde kolay temizlenme özelliği ile de özellikle ev hanımlarına büyük bir avantaj sağlamaktadır. Aynı zamanda her eve, her dekorasyona uyum sağlayan geniş katalogları ile de evlerin bir numaralı dekoratif unsurları haline gelmektedir. Bununla birlikte kolay, hafif ve pratik kullanımları ile son yılların en fazla satın alınan ürünleri arasında gösterilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder